United by Senitas 24u Antwerp

Registraties zijn gesloten

United by Senitas

Antwerp 2022


Dankzij jullie enthousiasme zijn de plaatsen voor zondagavond helemaal volzet! Gelukkig kan je je wel nog inschrijven voor maandag 3 oktober, en moet je dus geen enkele workshop missen.


We nodigen je graag uit op ons allereerste United-event. 

Gedurende 24 uur word je ondergedompeld in de community van en voor huidexperts. Laat kennis, inzichten en inspiratie op je inwerken in ons expertisesalon, terwijl je tussendoor geniet van lekkere maaltijden en interessante ontmoetingen met concullega’s.


Zo 2 oktober

Let's unite

Hotel Van der Valk

Zondag 2 oktober


Programma

 • 16u00: Check-in hotel
 • 18u00: Ontvangst
 • 19u00: Diner
 • 20u30: Keynote
 • 21u15: Dessert
 • 22u00: Open bar

Inbegrepen:

 • Keynote van Michael Q. Pugliese, CEO van Circadia
 • 3-gangen diner met mogelijkheid om te netwerken
 • Overnachting in Van der Valk Hotel Antwerpen
Ma 3 oktober

Let's make your business glow

Hotel Van der Valk

Maandag 3 oktober
Programma

 • 08u30: Ontvangst
 • 09u00: Openingspeech + Keynote
 • 10u30: Workshops
 • 12u00: Lunch
 • 13u00: Workshops
 • 15u00: Workshops
 • 16u30: Afsluiten met een glaasje & Kick-off United Awards
 • 18u00: Einde

Inbegrepen:

 • Ontbijt en lunch
 • Keynote van Michael Q. Pugliese, CEO van Circadia
 • Deelname aan alle lezingen en workshops
 • Samen klinken


Functie één

Boss babes unite, want Jessica De Block komt voor jullie spreken! De mede-oprichtster van “Alfavrouwen” gaat jullie alles leren over wat een ondernemende vrouw in haar mars moet hebben om haar personal brand uit te bouwen tot een heuse statement.


Functie één

Altijd al meer willen weten over de connectie tussen de huid en onze voeding? Wil je graag weten welke impact dat glaasje rosé in de avond heeft op jouw huid? Dokter Servaas Bingé vertelt je er op 3 oktober alles over, en haalt nog veel meer kwesties over de huid aan. Dokter Servaas zal je wellicht herkennen van programma’s zoals De Cooke & Verhulst Show en van zijn vele boeken, waaronder ‘Nooit Meer Naar De Dokter’ en ‘Het Recept’.


Nog een functie

Niet alleen is hij aanwezig om jou als keynote speaker te ontvangen, maar ook zijn expertise over de huid komt hij met plezier delen. Michael kreeg zijn passie voor huidverzorging dus met de paplepel ingegoten, en komt vanuit die passie nu vertellen over onder andere de laatste nieuwe technieken op het gebied van acne en pigmentatie.

Laatste functie

Heeft jouw zaak net dat extra duwtje in de rug nodig op social media, maar weet je niet hoe je jezelf én je zaak het beste in de kijker kan zetten? Leer alle ins & outs over social media in de workshop van Creactiv Marketing, gegeven door Managing Lady Sarah Vandewoude.Prijs

€ 450 *

(*waarvan 200 euro cashback bij je volgende factuur)

Neem je team mee!

Geef je medewerkers de unieke kans om samen met jou deel te nemen aan “Let’s make your business glow” op maandag 3 oktober. Dat versterkt niet alleen de teamgeest, het geeft je zaak meteen een boost in de goeie richting!

Prijs per extra gast: € 250 excl. BTW


Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 16 september.

* De inschrijving is pas geldig na betaling. Je betaalt € 450 bij inschrijving, waarvan je € 200 euro terugkrijgt in de vorm van korting op Senitas-producten en apparaten. Je ontvangt deze korting enkel wanneer je aanwezig bent op het event. Voor alle vragen kan je hieronder terecht bij de veel gestelde vragen sectie.

Veel gestelde vragen

Dat kan! De volledige 24 uur zijn exclusief voor zaakvoerders, maar je kan wel je medewerker(s) uitnodigen om aan te sluiten op maandag 3 oktober voor het volledige dagprogramma.

De plaatsen voor ons event zijn beperkt, en daarom laten we enkel zakelijke partners toe om op maandag 3 oktober mee te volgen. Is jouw zakenpartner ook jouw relatiepartner en wil hij/zij graag mee overnachten én de workshops meevolgen op maandag? Dat kan! Je betaalt dan ook €450  waarvan €200 vergoed wordt bij je volgende factuur. Hiervoor gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden zoals hieronder beschreven.

Ja, omdat je medewerkers enkel voor het dagprogramma van 3 oktober kunnen inschrijven, geldt voor hen een verminderd tarief van €250, programma en maaltijden inbegrepen.

Nee, het volstaat dat jij als zaakvoerder lid bent. Je bent als bedrijf lid van de community.

Nee, de cashback in de vorm van korting op Senitas producten en apparaten geldt enkel op jouw inschrijving als zaakvoerder en alleen als je voor het volledige programma aanwezig bent.

Als zaakvoerder kan je je enkel inschrijven voor het volledige programma. Ga je mee als medewerker, dan kan dat enkel op maandag. Kom je als zaakvoerder toch enkel maandag, dan betaal je evengoed het volledige inschrijvingsbedrag van €450 (met €200 cashback).

Nee, als zaakvoerder kan je je enkel inschrijven voor het volledige programma. Ga je mee als medewerker, dan kan dat enkel op maandag. Kom je als zaakvoerder toch enkel zondag, dan betaal je evengoed het volledige inschrijvingsbedrag van €450 (met €200 cashback).

Dat kan, maar we kunnen geen korting geven voor een niet-benutte overnachting.

Hoe geraak ik daar?

Met de auto:
Er is gratis parking aan het hotel, achter het Business Center, waar ook Allego-laadpalen aanwezig zijn voor elektrische wagens.Om de parking te vinden, rij je de Joe Englishstraat naast het hotel binnen.

Met de fiets:
Je kan je fiets makkelijk kwijt aan het hotel, en de locatie is makkelijk bereikbaar via de fietspaden. Als je met een elektrische fiets komt, kan je die ook opladen aan het hotel.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het Centraal Station of Berchem Station kan je het hotel makkelijk bereiken. Vanuit beide stations wandel je ongeveer een half uur naar het Van Der Valk Hotel. Je kan aan de stations ook enkele trams/bussen nemen om aan het hotel te geraken:

Vanuit Centraal Station:

 • +/- 15 min.: Vanaf perron 11 kan je in het station tram 21 "Middelheim/Neerland" nemen (rijdt iedere 10 minuten) tot aan de halte "Borgerhout Station Oost". Daarna wandel je de Binnensingel af en sla je rechts af naar de Luitenant Lippenslaan. Aan de Joe Englishstraat sla je linksaf. Het hotel ligt aan het begin van de straat.
 • +/- 20 min.: Vanaf perron 11 neem je in het station tram 20 "Berchem/Borsbeek" (rijdt iedere 10 minuten) tot aan de halte "Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis". Aan die halte steek je de straat over en sla je af naar De Schans. Wandel de straat uit en steek over naar Kalverveld. Ook die straat wandel je uit, waarna je de Luitenant Lippenslaan oversteekt naar de Joe Englishstraat. Het hotel ligt aan het begin van de straat.
 • +/- 20 min.: Vanaf perron 2 neem je in het station tram 24 "Silsburg" tot aan de halte "Borgerhout Joe English". Vanaf daar wandel je de straat uit om aan het Van Der Valk hotel te geraken.

Vanuit Berchem Station:

 • +/- 15 min.: Vanaf perron 11 neem je in het station bus 421 "Broechem/Viersel/Zandhoven" tot aan de halte "Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis". Aan die halte steek je de Luitenant Lippenslaan over naar de Joe Englishstraat. Het hotel ligt aan het begin van de straat.
 • +/- 20 min.: Vanaf perron 11 neem je in het station tram 20 "Berchem/Borsbeek" tot aan de halte "Borgerhout Sint-Erasmusziekenhuis". Aan die halte steek je de straat over en sla je af naar De Schans. Wandel de straat uit en steek over naar Kalverveld. Ook die straat wandel je uit, waarna je de Luitenant Lippenslaan oversteekt naar de Joe Englishstraat. Het hotel ligt aan het begin van de straat.

Omdat we kosten maken op basis van de inschrijvingen, is het niet mogelijk om het volledige bedrag te restitueren. Indien je 14 dagen op voorhand nog annuleert dan kunnen we jou een tegoedbon voorzien van 350 euro die je kan gebruiken op onze webshop. Als je genoodzaakt bent om te annuleren op minder dan 14 dagen voor het event kunnen we je nog vergoeden met een tegoedbon van 250 euro op onze webshop.

Van zodra je via deze pagina bovenaan je tickets hebt aangekocht, ontvangen we jouw aanmelding. Als je de tickets ook meteen online betaalt, dan bevestigen we jouw aanwezigheid. Zolang je de tickets niet betaald hebt, staat je inschrijving als status 'gereserveerd', maar nog niet bevestigd. Wanneer we geen beschikbare plaatsen meer hebben en iemand anders zich wil aanmelden, dan word je mogelijk gecontacteerd met de vraag of je jouw reservatie nog wil bevestigen of het ticket wil doorgeven aan iemand anders. In dat geval zal jouw aanmelding geannuleerd worden.

Ja, we hebben om kwaliteitsredenen ervoor gekozen om dit eerste event te beperken in aantal aanwezigen. Wees er dus op tijd bij om zeker te zijn van een plaatsje.

Datum & Tijd
zondag
2 oktober 2022
Start - 18:00
maandag
3 oktober 2022
Einde - 18:00 Europe/Brussels
Locatie

Van der Valk Antwerpen

66 Luitenant Lippenslaan
2140 Antwerpen
België
--Van der Valk Antwerpen--
Krijg het adres
Organisator

Senitas

+32 9 258 06 03
hello@senitas.com
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.